Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

ΕκδηλώσειςΠολιτιστικές - Εορταστικές εκδηλώσεις
Εορτασμός της 144 επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα με ομιλιτή τον τότε αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών φιλόλογο Ευρυπίδη Γαραντούδη.

Εορτασμός της 145 επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα  και η συμβολή της στα γράμματα και της τέχνες της Ελλάδας με ομιλίτρια την καθηγήτρια της νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λίντα Παππαγαλάνη.

Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή της μοναξιάς και της θάλασσας Νίκου Καββαδία.( παρουσίαση από τον φιλόλογο καθηγητή κ. Γεράσιμο Μασούρα)

Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή Ανδρέα Κάλβου(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή  Άγγελου Σικελιανού(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου Ποιητή Διονυσίου Σολωμού(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Περισσότερα ΕΔΩ


Η ζωή και το έργο του ποιητή του Νόμπελ και της Ελληνικής ψυχής Οδυσσέα Ελύτη 19-5-18(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Περισσότερα ΕΔΩ


Η ζωή και το έργο του ποιητή 
Γιώργου Σεφέρη Σάββατο 13 - 4 - 2019 
 (Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το Δ.Σ του Συλλόγου)Η ζωή και το έργο της Επτανήσιας ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Η ζωή και το έργο του Κερκυραίου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)Ήθη και έθιμα της αποκριάς στα Επτάνησα(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)


Βραδυά Επτανησιακής καντάδαςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου μας 16-12-2017 CROWN HALL  
 Περισσότερα ΕΔΩ


Ο Σύλλογος μας έκοψε την πίτα του. Εντυπωσιακή η γιορτινή του εκδήλωση. Σάββατο 13-1-2018
Περισσότερα ΕΔΩΟ Σύλλογος μας έκοψε την πίτα του. Εντυπωσιακή η γιορτινή του εκδήλωση. Σάββατο 12-1-2019
Περισσότερα ΕΔΩΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου μας στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ Gallery στην Φιλοθέη 16-2-2019 Περισσότερα ΕΔΩ


Ο Σύλλογος μας έκοψε την πίτα του. Εντυπωσιακή η γιορτινή του εκδήλωση. Σάββατο 11-1-2020 Περισσότερα ΕΔΩ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ Gallery στην Φιλοθέη 23-2-2020 Περισσότερα ΕΔΩ3-1-2022 Ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου στο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο του Δήμου Γαλατσίου
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 Πολιτιστικό Κέντρο ΚΑΜΙΝΙ.Συμμετοχή του Συλλόγου στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου .Παρουσίασε δύο παραδωσιακές νοστιμιές από το γιορτινό Κερκυραικό τραπέζι.Τις συκομαίδες και την μπακαλιαρόπιτα.Ο Σύλλογος μας έκοψε την πίτα του. Εντυπωσιακή η γιορτινή του εκδήλωση. Σάββατο 14-1-2023Ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου παρουσίασε τον ποιητή της Ρωμιοσύνης Γιάννη Ρίτσο.(Κυριακή 3-12-23)
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 Χριστουγεννιάτικη πλατεία Δήμου Γαλατσίου.Συμμετοχή του Συλλόγου στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου με ήθη και έθιμα από τα Επτάνησα. .Παρουσίασε το Κεφαλλονίτικο κυδωνόπαστο και το έθιμο της Πρωτοχρονιάς στην Κεφαλλονιά με τις κολώνιες.


Ο Σύλλογος μας έκοψε την πίτα του. Εντυπωσιακή η γιορτινή του εκδήλωση. Σάββατο 20-1-2024