.Φίλες και φίλοι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.---- Ραντεβού τον Σεπτέμβρη όλοι μαζί πρωτοπόροι όπως πάντα στον αγώνα για προσφορά στην κοινωνία και τον ποιοτικό πολιτισμό.

ΕκδηλώσειςΠολιτιστικές - Εορταστικές εκδηλώσεις
Εορτασμός της 144 επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα με ομιλιτή τον τότε αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών φιλόλογο Ευρυπίδη Γαραντούδη.

Εορτασμός της 145 επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα  και η συμβολή της στα γράμματα και της τέχνες της Ελλάδας με ομιλίτρια την καθηγήτρια της νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λίντα Παππαγαλάνη.

Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή της μοναξιάς και της θάλασσας Νίκου Καββαδία.( παρουσίαση από τον φιλόλογο καθηγητή κ. Γεράσιμο Μασούρα)

Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή Ανδρέα Κάλβου(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου ποιητή  Άγγελου Σικελιανού(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)Η ζωή και το έργο του Επτανήσιου Ποιητή Διονυσίου Σολωμού(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Περισσότερα ΕΔΩ


Η ζωή και το έργο του ποιητή του Νόμπελ και της Ελληνικής ψυχής Οδυσσέα Ελύτη 19-5-18(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Περισσότερα ΕΔΩΗ ζωή και το έργο της Επτανήσιας ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)
Η ζωή και το έργο του Κερκυραίου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)Ήθη και έθιμα της αποκριάς στα Επτάνησα(Σκηνοθεσία-επιμέλεια - παρουσίαση το ΔΣ του Συλλόγου)


Βραδυά Επτανησιακής καντάδαςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου μας 16-12-2017 CROWN HALL  
 Περισσότερα ΕΔΩ


Ο Σύλλογος μας έκοψε την πίτα του. Εντυπωσιακή η γιορτινή του εκδήλωση. Σάββατο 13-1-2018
Περισσότερα ΕΔΩ