Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στον Συλλογό μας.


 

Φίλες και φίλοι

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Επτανησίων της πόλης μας σύμφωνα και με τον εσωτερικό του κανονισμό πραγματοποιεί την εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση ανελλιπώς από της ιδρύσεως  κατά μήνα Νοέμβριο.

Οι τελευταίες εκλογές  με τις οποίες εξελέγη το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο του 2019 για θητεία δύο ετών και η οποία εξέπνευσε τον  ίδιο μήνα το 2021.

Όλοι γνωρίζετε τις δύσκολες μέρες που πέρασε και εξακολουθεί να περνάει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας.

Ο πολιτισμός και οι φορείς του πληγήκαν και συνεχίζουν  να οδηγούνται στην διάλυση και την αφάνεια με μεγάλα οικονομικά και υπαρξιακά προβλήματα.

Λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν και συνεχίζουν, το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο   δεν είχε την δυνατότητα να λειτουργήσει και να πραγματοποιήσει  πολιτιστικές δραστηριότητες εφάμιλλες της ιστορίας του Συλλόγου μας, αλλά και την τέλεση τον περασμένο Νοέμβριο της Γενικής μας Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών .

Με την νομική κάλυψη της πολιτείας που  έδωσε παράταση στην θητεία διοικήσεων  σωματείων  αντί του περασμένου Νοέμβρη 2021 αποφασίσαμε μέσα σε δύσκολες πραγματικά συνθήκες και  νομικούς περιορισμούς,  να επιχειρήσουμε εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν την τέλεση της Γενικής μας Συνέλευσης και των εκλογών  έστω και αν η συνέχεια δεν προβλέπεται ευνοϊκή. Ήδη  η τράπεζα όπου έχει κατατεθεί το ταμειακό απόθεμα του Συλλόγου αιτεί  δικαιολογητικά για την ανανέωση της γνωμάτευσης Νομιμοποίησης του .

 Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την Γενική μας Συνέλευση με όλους τους κανόνες που έχει θεσπίσει η πολιτεία και εφόσον οι συνθήκες που θα επικρατούν αλλά και οι κείμενες διατάξεις το επιτρέψουν,  την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 το πρωί ώρα 11  στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ με νόμιμες και σύμφωνα με το καταστατικό διαδικασίες.

Φίλες και φίλοι.

Σας προσκαλούμε να βοηθήσετε με την παρουσία σας στην Γενική μας Συνέλευση , και  την υποψηφιότητα σας για τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου την εύρυθμη λειτουργία  και την διοικητική σταθερότητα του, εφόσον οι συνθήκες και οι κείμενες διατάξεις το επιτρέψουν .Σας προσκαλούμε αρωγούς στην προσπάθεια  μας  να διατηρήσουμε τον Σύλλογο μας με την νομιμότητα που επιβάλεται έστω και αν οι προυποθέσεις λειτουργίας του λόγω πανδημίας συνεχίσουν να τον καθιστούν  προσωρινά  ανενεργό. Τα διοικητικά του Συμβούλια τόσο το απερχόμενο ,αλλά είμαστε βέβαιοι και το νεο που θα προέλθει από τις προσεχείς αρχαιρεσίες παρακολουθούν τις εξελίξεις και μελετούν την επόμενη ημέρα από την λήξη  η και την ύφεση της πανδημίας, έτοιμα να αγωνιστούν με την βοήθεια όλων σας για την επαναλειτουργία των φορέων του ποιοτικού πολιτισμού και την  πολιτιστική και κοινωνική αναστύλωση.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή λόγω πανδημίας η τέλεση της Γενικής μας Συνέλευσης θα ενημερωθείτε άμεσα μέσω ιστότοπου του Συλλόγου μας .

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ,καλεί τα μέλη του Συλλόγου σύμφωνα με το καταστατικό ( Κεφάλαιο Ε , άρθρο 27 , 31,33 )  σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022    και ώρα  11.00 το πρωί, στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου στο ισόγειο του Δημαρχείου ( Αρχιμήδους και Ιπποκράτους ), με όλα τα  θεσμοθετημένα από την πολιτεία μέτρα για την πανδημία  και τον ενδεικνυόμενο έλεγχο (πιστοπιοιητικό εμβολιασμού – αστυνομική ταυτότητα),  με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1).Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου .

  α) Διοικητικός Απολογισμός.

    β) Οικονομικός Απολογισμός

                 γ) Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

 

2) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και        Ελεγκτικής Επιτροπής. ( Κεφάλαιο Ε , άρθρο 33 )

 

(Θα υπάρξει επίσπευση των διαδικασιών λόγω πανδημίας)

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρις τις 14.30 ώρας οπότε  και θα κλείσει η κάλπη.

Όσοι από τους Συμπατριώτες μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του μέλους του μέλους του Δ.Σ και της Ελεγκτικής Επιτροπής πρέπει σύμφωνα με το καταστατικό ( Κεφάλαιο Ε , άρθρο 33 ) και εφόσον συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα από τον εσωτερικό κανονισμό και τον νόμο προσόντα, πρέπει να υποβάλουν έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας,  το αργότερο  έξι ( 6 ) ημέρες πριν από την ημέρα των  Αρχαιρεσιών( Μέχρις και το βράδυ της Δευτέρας 1ης Φεβρουαρίου 2022 ).

       Τηλέφωνα επικοινωνίας  6973543120  –   6942938282 .

Η παρουσία όλων των Επτανησίων στην Γενική Συνέλευση και η υποψηφιότητα για το Δ.Σ   και την Εξελεγκτική Επιτροπή κρίνεται από μέρους μας απαραίτητη.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ