Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου : Ας παραμείνουμε δυνατοί και αποφασιστικοί να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα ζωής και επιβίωσης.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και φίλοι
Η χώρα μας περνά κρίσιμες και πρωτόγνωρες στιγμές, με εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες για την υγεία των εργαζομένων και των πολιτών.

Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες. Η εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη έχει θέσει σε καραντίνα δισεκατομμύρια ανθρώπους.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου καλεί μέλη και φίλους να βοηθήσουμε όλοι, με υπομονή κατανόηση και αλληλεγγύη για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, προστατεύοντας την οικογενειά μας, τις ευπαθείς ομάδες τη δημόσια ΥΓΕΙΑ, αλλά και τους εργαζόμενους που την υπηρετούν.
Ας τιθασεύσουμε συνήθειες από την μέχρι προ του κορονοιού καθημερινότητα μας και ας την προσαρμόσουμε με τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ζωή και την υγεία μας, την υγεία των παιδιών μας, των οικογενειών μας, των συντοπιτών και φίλων.
Ο στωικός φιλόσοφος Επίκτητος είχε πει ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είμαστε ευτυχισμένοι κι αυτός είναι να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με πράγματα πέρα από τον έλεγχό μας.
Αν θες, λέει, να μη σου τύχουν αρρώστιες, θάνατος ή φτώχεια, θα δυστυχήσεις. Την επιθυμία κατάργησέ την τελείως γιατί αν επιθυμείς κάτι που δεν είναι της εξουσίας σου θα αποτύχεις.
Προέχει  να βγούμε νικητές από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία και να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα η κανονικότητα στη ζωή μας. 
Ο ιός  Covid19, γνωστός ως Κορονοιός, είναι σίγουρο, πως όχι μόνο θα αλλάξει για πάντα την καθημερινότητα που μέχρι τώρα ζούσαμε, αλλά και το παγκόσμιο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό σκηνικό.
Καλούμε τον τοπικό δήμο και γενικότερα τους αρμόδιους φορείς για περαιτέρω εμπεριστατωμένη διερεύνηση των συνεπειών από την πανδημία που έχει πλήξει  την χώρα μας, και να ενισχυθούν επιπλέον κλάδοι της οικονομίας που πλήττονται βάναυσα με επαρκή και δημοκρατικά μέτρα στήριξης για τις χειμαζόμενες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, στις προκλήσεις που θέτει η πανδημία του κορονοϊού και στην πόλη μας.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου στοχεύοντας πάντα στην στήριξη και βελτίωση της καθημερινότητας μελών και φίλων παρακολουθούμε με αγωνία αλλά και κατανόηση την έκβαση της πανδημίας. Προέχει να αγωνισθούμε για τις ζωές των οικογενειών μας και του κόσμου, και να σταθούμε αγωνιζόμενοι όπως πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.

Ας παραμείνουμε δυνατοί και αποφασιστικοί να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα ζωής και επιβίωσης και η επόμενη ημέρα να μας βρει όλους μαζί όπως πάντα στην πρώτη γραμμή προσφοράς στην κοινωνία και τον πολιτισμό.


Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο