Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Προσκλήσεις-Πολιτισμ.


Προσκλήσεις -Πολιτισμός----------------------------------------------Πρώτοι στο Γαλάτσι το 2006  με σύμφωνη γνώμη της τότε Διοίκησης του Δήμου είχαμε αναλάβει την ευθύνη φροντίδας  του χώρου (Παραπλεύρως των σχολικών κτηρίων επι της οδού Δρυόπιδος) με 133 μικρά  δένδρα τα οποία εδόθησαν από τον Σύλλογό μας  για φροντίδα αντίστοιχα  σε 133 συμπολίτες μας. Δύο φορές τον χρόνο εγένετο συνάντηση στον χώρο με συμμετοχή της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου , της προσωρινής διοίκησης της ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ και τους 133 συμπολίτες μας. Δυστυχώς η πρωτοπόρα για την εποχή πρωτοβουλία των Επτανησίων ενόχλησε!!!!.Με καταγγελία συνδημοτών μας και αυστηρή απόφαση της δασικής υπηρεσίας   εγκαταλείψαμε  τον χώρο.Η συνέχεια γνωστή!!!!!!!! 


--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------