Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Τμήματα


Τμήματα του Συλλόγου 


Τα τμήματα που απαρτίζουν σήμερα την δομή του Επτανησιακού Συλλόγου είναι με ιδιαίτερη προσοχή συγκροτημένα  και λειτουργούν  με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες  εκφράζοντας την εν γένει λειτουργία του Συλλόγου. Δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα ,και δεν αποφέρουν  το ελάχιστο έστω οικονομικό όφελος στον Σύλλογό μας αφού δεν συμβιβάζεται η πολιτιστική τους μορφή με την ιδιοτέλεια.

·         Τμήμα δημοσίων σχέσεων 
και 
Εθελοντικής Αιμοδοσίας        Η βασική  φιλοσοφία του τμήματος δημοσίων σχέσεων και Εθελοντικής Αιμοδοσίας  βασίζεται  στην ανθρώπινη επικοινωνία και στη δημιουργία σχέσεων που διέπονται από αμοιβαίο σεβασμό, εμπιστοσύνη και κατανόηση. Ο ρόλος του τμήματος είναι συμβουλευτικός προς  το Δ.Σ σε κάθε ενέργεια ή απόφαση που επηρεάζει τις σχέσεις του με ομάδα ή ομάδες κοινού φορείς και θεσμικά όργανα στοχεύοντας να δημιουργεί και να διατηρεί την καλύτερη εικόνα για τον Σύλλογο, προλαβαίνοντας προβλήματα, μεθοδεύοντας αποτελεσματικές λύσεις, και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες πρόσβασης. Ρόλος πολυσύνθετος, αλλά και καταλυτικός, γιατί συμβάλει αποφασιστικά στη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για αποτελεσματικότερη επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Συλλόγου. Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος  συνεπικουρούμενος από το ΔΣ  και έχει την ευθύνη για την εικόνα  του Συλλόγου προς την τοπική κοινωνία και τους Επτανήσιους στους οποίους απευθύνεται με την  δέουσα  κοινωνική δεξιότητα και δυναμισμό, ευελιξία, πειθώ και συνέπεια.

Εθελοντική Αιμοδοσία  .


Είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο, καθώς είναι δώρο ζωής γι’ αυτόν που το δέχεται.
Το να είναι κανείς εθελοντής αιμοδότης είναι σημαντικό, γιατί η μονάδα αίματος που θα προσφέρει θα σώσει τη ζωή περισσότερων του ενός ασθενών. Ως μέλη της κοινωνίας, είναι ευθύνη μας να είμαστε εθελοντές αιμοδότες ασφαλούς αίματος.
Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου πέραν της δικής του εθελοντικής αιμοδοσίας και της τράπεζας αίματος του Συλλόγου μας, συνεργάζεται με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου και στηρίζει την εθελοντική του αιμοδοσία. Με συνεχή διαβήματα στην τοπική κοινωνία σε τακτά χρονικά διαστήματα  καλεί  Επτανήσιους και φίλους να συμμετάσχουν τόσο στην δική του όσο και στην εθελοντική αιμοδοσία και την τράπεζα αίματος του Δήμου μας.Την ευθύνη στην εθελοντική αιμοδοσία έχουν και τα επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τηλέφωνα: 6973543120-6944720801-6959642737-6942938282-6945639986-6973438375-6976197166.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας


Είναι το τμήμα το οποίο μέσα από τον χορό σας μεταφέρει  την παράδοση και τον πολιτισμό  από τα Επτάνησα με τις ποικίλες μορφές του, ως το  μέσο μεταβίβασης της πολιτιστικής κληρονομιάς από γενιά σε γενιά, μέσα από την αναγνώριση και αποδοχή των διαφορετικών ηθών και εθίμων, και ιδιαιτεροτήτων της Επτανησιακής κοινωνίας.
Χοροδιδάσκαλος ανελλιπώς τα τελευταία  έξη χρόνια είναι ο κ. Γιάννης Γκούλτας και υπεύθυνες η ταμίας του ΔΣ κ. Κατερίνα Γαστεράτου   η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ κ. Μαρία Χατζηπάντου  και το μέλος του Δ.Σ κ. Κουτσιομύτη Μαρία.
Το διοικητικό μας Συμβούλιο καλεί Επτανήσιους και φίλους να επανδρώσουν το χορευτικό μας τμήμα. Τα μαθηματά του παραδίδονται από τον χοροδιδάσκαλο κ. Γιάννη Γκούλτα  κάθε Τετάρτη  βράδυ από τις 8.30-10 στην αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού  ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ . Διδάσκονται αμιγώς Επτανησιακοί χοροί αλλά και χοροί από ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλέφωνα επικοινωνίας  6942938282  - 6938634833.
Το χορευτικό τμήμα  του Συλλόγου μας επιχειρεί  να κρατήσει  περήφανα στις καρδιές μας ,αλώβητο αυτό το θησαυρό της παράδοσης και του πολιτισμού ,και  να τον παραδώσει  στις επόμενες γενιές! Έτσι μέσα από το παραδοσιακό τραγούδι θα ακούμε πάντα τους παλμούς του τόπου μας ολοζώντανα και δεν θα σβήσει τίποτε στη χοάνη της παγκοσμιοποίησης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΛΤΑΣ
Χοροδιδασκαλος   6972112752


Υπεύθυνοι χορευτικού
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
( Ταμίας ΔΣ)
 6942938282ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
( Γενική Γραμματέας ΔΣ)
6938634833Το χορωδιακό τραγούδι πάντοτε υπήρχε και θα υπάρχει στην παράδοση κάθε λαού, στην καθημερινότητά όλων μας, στη φωνή της παρέας, τη γιορτινή διασκέδαση, τη θρησκευτική κατάνυξη, τη συλλογική διεκδίκηση, σε στιγμές που νιώθουμε την ανάγκη να ενωθούμε με μια μικρότερη ή μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων.
Ο Σύλλογος  μας από το 2015 πρώτος Πολιτιστικός φορέας στην περιοχή μας δημιούργησε την δική του τετράφωνη μικτή Χορωδία... Δύσκολη αρκετά δύσκολη προσπάθεια όσο και επίπονη.  Μια πειθαρχημένη και ποιοτική χορωδία είναι ένας άλλος Σύλλογος. Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση και πειθαρχία. Δεν σας κρύβουμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι με την μέχρις και σήμερα πορεία της. Τα μαθήματα της χορωδίας παραδίδονται κάθε Παρασκευή βράδυ από τις 20.00-22.00 στην αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού  ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ .  Περιμένουμε φίλους να επανδρώσουν την χορωδία μας γιατί έχουμε την ανάγκη περισσοτέρων χορωδών.Το ρεπερτόριο που διδάσκεται καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα στο χορωδιακό τραγούδι και δεν είναι λόγω ονοματολογίας του Συλλόγου αμιγώς Επτανησιακό.Την ευθύνη της χορωδίας έχουν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος 6973543120 με  αναπληρώτριες το μέλος του ΔΣ κ. Σοφία Φλαμιάτου 6944231529 και την Γενική Γραμματέα του ΔΣ κ. Μαρία Χατζηπάντου 6938634833. 
Ταμίας της χορωδίας είναι η χορωδός κ. Άννα Γούναρη.              ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  
( Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου )
6973543120ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ
( Μέλος ΔΣ)
6944231529
ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
(Γεν.ΓραμματέαςΔΣ)
6938634833
Ταμίας Χορωδίας
ΓΟΥΝΑΡΗ ΑΝΝΑ
Χορωδός

Την διεύθυνση  χορωδίας μας  έχει ο Μαέστρος, Συνθέτης, Καθηγητής Μουσικής και Ανώτερων Θεωρητικών, κ.Ματθαίος Λεγάκης.  ( Περισσότερα ΕΔΩ )

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ
Μαέστρος