Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου( Φωτο- video )


Την Κυριακή το μεσημέρι 23 Φεβρουαρίου 2020 ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου πραγματοποίησε τον αποκριάτικο χορό του.

Εντυπωσιακή υπήρξε η αθρόα προσέλευση Επτανησίων και φίλων ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Μέχρις τις 19.00 η φιλόξενη αίθουσα του ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ  Gallery ξεχείλιζε από κέφι τραγούδι χορό και όμορφη διάθεση .Ο Σύλλογος των Επτανησίων αργά και σταθερά καταξιώνεται στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης. Με πολύ  δουλειά μεράκι και αγάπη, προχωρά ανεβάζοντας κάθε χρονιά περισσότερο ψηλά τον πολιτιστικό του πήχη με πολλούς Επτανήσιους και φίλους συνοδοιπόρους.
Η διοίκηση του Πολιτιστικού Επτανησιακού Συλλόγου του Δήμου Γαλατσίου με άψογο προγραμματισμό ,εύστοχες επιλογές, οργάνωση και τάξη, προσπάθησε και διεκπεραίωσε με ιδιαίτερη  επιτυχία και αυτή την γιορτινή εκδήλωση του Συλλόγου μας.
Εντυπωσίασε με την ποιότητα και το μουσικό πρόγραμμα  η πενταμελής ορχήστρα που επέλεξε η διοίκηση του Συλλόγου για την διασκέδαση των παρισταμένων Επτανήσιων και φίλων του .

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος στον σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους παρισταμένους Επτανήσιους και φίλους είπε μεταξύ των άλλων:
Σας ευχαριστούμε  για την στήριξη που μας παρέχετε σε κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου μας .Σήμερα σε αυτή την αίθουσα δεν παρίστανται όπως την περασμένη χρονιά   βιτρινάτες προεκλογικές παρουσίες με τα καλαίσθητα  προγράμματα  και βιογραφικά. Όλοι εσείς εδώ σήμερα άνθρωποι της διπλανής πόρτας,της καθημερινότητάς μας,  στηρίζετε τον αγώνα μας  για προσφορά στην κοινωνία και τον πολιτισμό Εμείς ως διοίκηση  του Επτανησιακού πολιτιστικού φορέα της πόλης του Γαλατσίου από την δική σας αθρόα παρουσία όπως η σημερινή αντλούμε δυνάμεις να συνεχίσουμε  μαζί σας στα δύσκολα μονοπάτια του πολιτισμού. Γνωστή πλέον η πορεία του Επτανησιακού Πολιτιστικού Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια στους περισσοτέρους από τους σημερινούς παρισταμένους  και γενικότερα στην πόλη μας, με στοιχεία όπως διοικητική σταθερότητα,  διαφάνεια,  άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, σεβασμό σε μέλη φίλους φορείς και θεσμούς, και  αγώνας στήριξης του χειμαζόμενου Ελλαδικού πολιτισμού και της κοινωνίας μας.
 Σας ευχαριστούμε για την οικονομική στήριξη που μας παρέχετε την μοναδική σε ετήσια βάση  που αποκομίζει ο Σύλλογος.
Ευχαριστούμε  και τον εμπορικό κόσμο της περιοχής  και γενικότερα τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης για την σημαντική τους συμβολή στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος παρουσίασε το νέο διοικητικό Συμβούλιο  που εξελέγη τον περασμένο Νοέμβριο του 2019 αναφέροντας:
Τον περασμένο Νοέμβρη  του 2019 με σεβασμό στον εσωτερικό του κανονισμό και την Γενική Συνέλευση των μελών του, ο Σύλλογός μας μέσα από άψογες και δημοκρατικές διαδικασίες προέβη στην εκλογή νέας διοίκησης με ανανέωση   τεσσάρων εκ των επτά μελών που απαρτίζουν την σημερινή διοίκηση. Ελπίζουμε οι εναπομείναντες παλαιότεροι τρεις σε επόμενη εκλόγιμη διαδικασία να παραδώσουν την σκυτάλη ανανεώνοντας εφ ολοκλήρου την διοίκηση με νέα ηλικιακά  άτομα (δύσκολο όχι ακατόρθωτο) ,με όρεξη για δουλειά και προσφορά στην κοινωνία και τον πολιτισμό. 
Στο ξεκίνημα της γιορτινής εκδήλωσης του Συλλόγου μας για 6 περίπου λεπτά το χορευτικό μας εντυπωσίασε τους παρισταμένους αποσπώντας το παραπεταμένο θερμό χειροκρότημα  τους ,παρουσιάζοντας αυτή την φορά στο γιορτινό αποκριάτικο κλίμα, δύο χορούς από τα Ελληνόφωνα χωριά της Νότιας Ιταλίας ,το Γαϊτανάκι και την  Ταραντέλα .
Ευχαριστούμε   τον ερασιτέχνη φίλο φωτογράφο Κυριάκο Μπούρα που με υπομονή και αγάπη αποθανάτισε  για όλους μας όμορφες στιγμές.

Φωτογραφίες Γιάννης Ζαβιτσάνος










Video Γιάννης Ζαβιτσάνος







https://youtu.be/WZ9oycuwEeY

https://youtu.be/9K2QnYHUBkc

https://youtu.be/Y1wfCjN_kkE

https://youtu.be/jikb7DaCnEM

https://youtu.be/-7lJant3Mmk

https://youtu.be/4BKstuRBXyI

https://youtu.be/K95WSzq6Cok