Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό του


Φίλες και φίλοι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου σας προσκαλεί στον χορό του Συλλόγου μας την Κυριακή μεσημέρι 23 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα δεξιώσεων ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ Gallery Καποδιστρίου 116 και Ελευθερίας στην Φιλοθέη.

Φίλες και φίλοι.

Και αυτή την χρονιά όπως κάθε χρονιά προσπαθήσαμε για κάτι το πολύ καλό ,που να ανταποκρίνεται στα οικονομικά δεδομένα της εποχής που διανύουμε σε συνάρτηση με την ποιότητα ,την ποσότητα, την ποικιλία του φαγητού, τα ποτά αλλά και την ορχήστρα .

-  Επιλέξαμε την ίδια με πέρυσι αξιόλογη αίθουσα δεξιώσεων ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ Gallery στην οδό Καποδιστρίου 116 στην Φιλοθέη. Μια αξιόλογη αίθουσα για συνεστιάσεις και γενικότερα για κοινωνικές δραστηριότητες κοντά στην πόλη μας.

- Επιλέξαμε ο χορός μας να πραγματοποιηθεί μεσημέρι Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020 όχι τυχαία. Είναι Κυριακή της Αποκριάς ( Κυριακή των Απόκρεω) ημέρα του γλεντιού, της ψυχαγωγίας και του «μασκαρεματος», και οι μεσημβρινές ώρες στην μετακίνηση είναι περισσότερο κατάλληλες για παρέες και οικογένειες .


-  Επιλέξαμε επίσης για την διασκέδασή μας πενταμελή ορχήστρα ιδιαίτερα γνωστή από την περυσινή επιτυχή παρουσία της ,με Κρουστά – Βιολί – Λαούτο – Μπουζούκι – Κλαρίνο.

- Υπήρξαμε αυστηρά προσεκτικοί στην επιλογή του ΜΕΝΟΥ που σας προσφέρουμε,
ανταποκρινόμενο πλήρως στην τιμή της πρόσκλησης :

 - Ατομικό πιάτο πέντε ορεκτικών:

Κολοκυθοκεφτές – Φλογέρα ζαμπόν,τυρί – Τυροκροκέτα – Σπανακόπιτα – Μπουρέκι με φέτα, ελιά, πιπεριά.
 - Ανά τέσσερα άτομα :

Φέτα – Κασέρι - Σαλάτα εποχής -Λουκάνικο- Σπετσοφάι -Ψωμί
 - Κυρίως πιάτο :

Χοιρινό φούρνου (κλέφτικο) με λευκή σάλτσα , ρύζι με σαφράν( κρόκο κοζάνης) , και πατάτες φούρνου λεμονάτες με δενδρολίβανο.
-  Επιδόρπιο :

Φρούτο εποχής
-  Αναψυκτικά – σόδες – εμφιαλωμένα νερά –Μπύρες – Κρασιά ( Λευκό – Κόκινο ) ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ

Αποφασίσαμε η τιμή της πρόσκλησης να ανέρχεται και αυτή την χρονιά όπως ακριβώς τα δύο προηγούμενα χρόνια στο ποσόν των 20,00 € (τιμή κόστους) με την ευχή και την ελπίδα να ικανοποιεί όλους .
Άλλωστε στόχος του Συλλόγου μας δεν είναι το κέρδος ,αλλά η ποιότητα και ποσότητα των παροχών ,και η πολύ καλή διασκέδαση μελών και φίλων μας .


 Φίλες και φίλοι.
 Η παρουσία σας και η στήριξη που μας παρέχετε σε όλες τις εκδηλώσεις μας αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο μας.

Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε να ξεφαντώσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αποκριά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εκδήλωσης όπως κάθε φορά, και όλοι μαζί να έχουμε ένα υπέροχο αποκριάτικο ξεφάντωμα με καλό φαγητό υπέροχο μουσικό πρόγραμμα και χορό.


Προμηθευτείτε προσκλήσεις του χορού μας, και δηλώσετε  την συμμετοχή σας για να υπάρξει έγκαιρα η δυνατότητα από μέρους του Δ.Σ διευθέτησης των θέσεων στην αίθουσα διασκέδασης.
Για πληρέστερη ενημέρωση και προσκλήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα :
6973543120 -6948533119 –6906762482 - 6942938282 –6938634833 -6944231529 –6982545845