Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και η εκλογή νέας διοίκησης στον Σύλλογο μας.




Με   άρτια οργάνωση , άψογες δημοκρατικές διαδικασίες και   εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ μελών και απερχόμενης διοίκησης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποίησε στο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης μας στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  την ετήσια τακτική  Γενική Συνέλευση και τις εκλογές του για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης  κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας.

Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο με πλήρη επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν λόγω covit  κρίνοντας ότι ως Σύλλογος οφείλουμε όπως πάντα  να πειθαρχούμε στον εσωτερικό μας κανονισμό θεωρώντας ότι υπεράνω κάθε εκδήλωσης, μαζικών συναθροίσεων  μελών, εκδρομών αναψυχής και οικονομικών συμφερόντων σε μια στείρα λόγω πανδημίας πολιτιστική περίοδο ,προέχει πέραν της υγείας  η  νόμιμη ύπαρξη της διοίκησης ενός  Συλλόγου ..Αυτό είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα  λειτουργίας ένός φορέα του πολιτισμού .Η απερχόμενη διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε με ότι αυτό συνεπάγεται να προβεί σε αυτή την πρωτοβουλία νομιμότητας και διοικητικής σταθερότητας του Συλλόγου σύμφωνα όπως πάντα  με τον εσωτερικό κανονισμό, με άψογες νόμιμες και  δημοκρατικές διαδικασίες   και  τηρώντας με ιδιαίτερη προσοχή κάθε μέτρο ενάντια στην πανδημία, να συγκροτήσει ένα  ενιαίο ψηφοδέλτιο απαρτιζόμενο από δώδεκα αξιόλογους  υποψηφίους εκ των οποίων οι επτά πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης  τρείς μέρες αργότερα στην πρώτη τους συνεδρίαση   συγκροτήθηκαν  σε σώμα ως ακολούθως:

1.         Πρόεδρος :     

           ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΟΥ



2.         Αντιπρόεδρος:   

           ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΟΛΓΑ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ





3.         Γενική Γραμματέας : 

           ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ






4.         Ταμίας : 

            ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΕΛΑΝΘΙΟΥ









5.         Έφορος :  

            ΓΡΑΙΚΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ



6..        Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας : 

           ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ



7.         Αναπληρώτρια Ταμίας :  

           ΚΟΥΤΣΙΟΜΥΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ





Υπεύθυνοι των τμημάτων με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  ορίστηκαν : α.Για το χορευτικό τμήμα οι.κ.

 ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΕΛΑΝΘΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΥΤΣΙΟΜΥΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

β. Για την χορωδία οι κ.

ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΟΥ

ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόεδρος στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας εξελέγη ομόφωνα ο Δικηγόρος και μέλος του Συλλόγου κ. Σπύρος Θειακός, και πρόεδρος στην Εφορευτική επιτροπή εξελέγη ομόφωνα η Δικηγόρος και μέλος του Συλλόγου κ. Ευτυχία Γεωργάτου.

Την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής  ανάγνωσε και κατέθεσε προς ψήφιση στην Γενική Συνέλευση το μέλος της κ. Δημήτρης Κακλαμάνης.

H νέα διοίκηση του Συλλόγου μας ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και  με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα διοικητικής σταθερότητας προς κάθε κατεύθυνση ,και καλεί Επτανήσιους και φίλους με αίσθημα ευθύνης και αγώνα να συμπορευτούν στον δρόμο που έχουν χαράξει από ιδρύσεως του Συλλόγου μέχρις και σήμερα όλες οι προκάτοχες διοικήσεις του ,τον δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς στην κοινωνία και τον ποιοτικό πολιτισμό.