Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (2009-2019) videoΝο 1


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Επτανησίων Γαλατσίου  μη κερδοσκοπικός ιδρύθηκε το 2007 στοχεύοντας να προσφέρει  πολύτιμες υπηρεσίες  στην κοινωνία και τον ποιοτικό πολιτισμό.

Στόχος μας με αυτό το  video  είναι να καταγράψουμε πολλές από τις  δραστηριότητες του την συγκεκριμένη περίοδο( 2009-2019)  σε παρουσίαση  της ζωής και του έργου τους Ελλήνων επιφανών στα γράμματα και τις τέχνες. Εκδηλώσεις ιδιαίτερα υψηλού πολιτιστικού επιπέδου που επιμελήθηκαν σκηνοθέτησαν και παρουσίασαν τα εκάστοτε διοικητικά συμβούλια του Συλλόγου παρουσία πολλών Επτανησίων και ιδιαίτερα φίλων του Συλλόγου.

Το ιδιο και οι εκδρομές μας με το μέτρο που απαιτείται σε φορέα του πολιτισμού με ιδιαίτερα επιμελημένο  προγραμματισμό επισκεπτόμενοι ιστορικά μνημεία αρχαιολογικούς χώρους λαογραφικά και ιστορικά μουσεία ιστορικές μονές και χώρους αναψυχής

Δυστυχώς  τα χρόνια περνούν και μαζί τους όλοι εμείς οι πολλοί Επτανήσιοι και φίλοι που δουλέψαμε για κάτι καλύτερο. Στο πέρασμα του ο χρόνος   σκορπίζει σιγά σιγά και το πολύτιμο υλικό που προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε  να συντηρήσουμε και να παραδώσουμε ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές μέσα από το οποίο μπορούν   να γνωρίσουν την συμβολής μας στην κοινωνία και τον ποιοτικό πολιτισμό. Μοναδική μας ελπίδα το   video You Tude στο οποίο προσπαθήσαμε να τοποθετήσουμε όσο περισσότερο από το αρχειοθετημένο μας υλικό. Θα ακολουθήσει και ένα δεύτερο  video  με καταγραφή δραστηριοτήτων της χορωδίας μας του χορευτικού μας,γενικές μας συνελεύσεις αρχαιρεσίες ψηφοδέλτια αποτελέσματα και  άλλες δραστηριοτήτες κοινωνικού περιεχομένου ως και τους ετήσιους χορούς του Συλλόγου μας. Υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή ηχητικά  όλες οι συνεδριάσεις των διοικητικών μας συμβουλίων από ιδρύσεως του μέχρις και σήμερα. Ευχή και ελπίδα μας οι γενιές που θα ακολουθήσουν την δική μας πορεία να είναι περισσότερο δημιουργικές και χρήσιμες στην κοινωνία και τον πολιτισμό.

ΠΡΟΣΟΧΉ.Το video είναι πολιτιστικού περιεχομένου αυστηρά μη κερδοσκοπικό.