Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ευχές του ΔΣ του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου στους μαθητές και μαθήτριες για καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις. 

                Φίλοι και φίλες μαθητές και μαθήτριες
Ευχή μας να δικαιωθούν οι κόποι σας και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.
Ευχές πολλές και στις οικογένειες σας που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που δίνει το δικό του αγώνα για την σωστή προετοιμασία των παιδιών αλλά και των εξετάσεων.. Από καρδιάς σε όλους εσάς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων καλή δύναμη και κουράγιο, ώστε να ανταπεξέλθετε στη δύσκολη αυτή δοκιμασία.
Οι εξετάσεις αυτές, είναι από τις πρώτες «μάχες» που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά είναι και η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες. Αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεων σας  στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας
Η είσοδος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ανοίγει έναν νέο δρόμο στην μόρφωση και στην εξέλιξή σας, διευρύνει ορίζοντες και δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθούν οι ικανότητές σας..
Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος, αλλά η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η πίστη στις δυνάμεις σας , στοιχεία που βοηθούν στην κατάκτηση των στόχων σας.
Το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες όλων σας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών.
Πάνω απ’ όλα εύχόμαστε  ολόψυχα να έχετε υγεία και  να επιτευχθούν οι στόχοι σας στη ζωή  ,καθώς και η προσπάθειά σας να ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

                    Το Διοικητικό Συμβούλιο