Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Εκδήλωση αφιέρωμα του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου στον ποιητή Γιώργο Σεφέρη



Φίλες και φίλοι .
Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων το Σάββατο 13 Απριλίου ώρα 19.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου ( Αρχιμήδους και Ιπποκράτους) με ώρα έναρξης 19.00 παρουσιάζει αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα Νομπελίστα ποιητή και διπλωμάτη Γιώργο Σεφέρη.
Αφήγηση της ζωής και του έργου του νομπελίστα ποιητή θα παρακολουθήσουμε από τις κ..Γαστεράτου Κατερίνα,Γραικούση Γεωργία,Μπάμπουρα Άννα, Φλαμιάτου Σοφία, και απαγγελίες ποιημάτων από την κ. Γεωργάτου Ευτυχία και τον κ. Καννέλο Βασίλη.Την τεχνική επιμέλεια θα έχει ο κ. Αυγουστίνος Κονδύλης.Η σκηνοθεσία η επεξεργασία των κειμένων των video και εικόνων είναι του κ. Γιάννη Ζαβιτσάνου.Η συνολική διάρκεια της εκδήλωσης έχει εκτιμηθεί 95 περίπου λεπτά .

Φίλες και φίλοι.
Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου συνεχίζει ανελλιπώς για δέκατη τρίτη χρονιά αφιέρωμα σε Έλληνες των γραμμάτων και των τεχνών που προσέφεραν τα μέγιστα στον Ελλαδικό πολιτισμό.

Σας προσκαλούμε να μετάσχετε στην εκδήλωση-αφιέρωμα του Συλλόγου μας στον μεγάλο Έλληνα Νομπελίστα ποιητή Γιώργο Σεφέρη.
Η παρουσία σας αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ