Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου γλέντησε με ευχές για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ραντεβού για πολιτιστική προσφορά τον Σεπτέμβρη του 2018.( φωτο –video)




Φίλες και φίλοι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου ένδεκα και πλέον χρόνια  συνηθίζει κατά μήνα  Ιούνιο  στην τελευταία του συνεδρίαση της περιόδου Σεπτέμβριος – Ιούνιος να  αναλύει τα πεπραγμένα της περιόδου.
Να επικροτεί  τα θετικά, αλλά   να επισημαίνει και να αναλύει και τυχόν λάθη. Μέσα από την αυτοκριτική τον εποικοδομητικό διάλογο την επίλυση τυχόν προβλημάτων και  τον άρτιο προγραμματισμό της επόμενης ημέρας έχει την δυνατότητα να σκέπτεται θετικά και αισιόδοξα και να προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία και τον πολιτισμό. Και δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να αισθάνεται περήφανα αφού όλα αυτά τα χρόνια δίχως διοικητικά και οικονομικά προβλήματα προβάλλει σθεναρή αντίσταση στην γενικότερα επιχειρούμενη πολιτιστική κακοποίηση, σε  διοικητικές ανομίες σε πολιτικές τακτικές στην μάχη της τσίκνας και του οικονομικού αποπροσανατολισμού,αλλά  και γενικότερα σε διχαστικές κοινωνικές και πολιτιστικές γραμμές καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για πολιτιστική και κοινωνική προσφορά. Πολλά τα θετικά της περιόδου που διανύσαμε μέσα από δουλειά  και άψογο προγραμματισμό με εκδηλώσεις ποιοτικού πολιτισμού και σεβασμού στην παράδοση.Δική μας η προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα ανήκει  σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας τιμάτε με την παρουσία σας.


 Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου παρακάθισε σε δείπνο με μέλη των οικογενειών τους, παλιά μέλη του ΔΣ, μέλη του χορευτικού και της χορωδίας, αλλά και πολλούς καλούς φίλους , σε ταβέρνα της περιοχής.
 Όμορφο περιβάλλον,  πολλά χαμόγελα, υπέροχο φαγητό , τραγούδι  - χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης , και φυσικά  πολλές ευχές  για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και  νέο ραντεβού με τον πολιτισμό και την κοινωνία τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Έως τότε καλή ξεκούραση.

Φωτογραφίες -video : Γιάννης Ζαβιτσάνος












video