Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Πρόσκληση


 Φίλες και φίλοι
Η πρώτη μας μεγάλη γιορτινή εκδήλωση για την καινούργια χρονιά είναι αφιερωμένη όπως συνηθίζουμε ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στα τμήματα του Συλλόγου μας στην δουλειά που γίνεται και σε όλους όσους Επτανήσιους και φίλους τα απαρτίζουν και τα στηρίζουν .Μέσα από την πολύ καλή δουλειά και την φιλότιμη συλλογική προσπάθεια δασκάλων υπευθύνων και μελών που τα απαρτίζουν ο Συλλογός μας έχει δημιουργήσει δύο αξιόλογα τμήματα,
- Την χορωδία μας, που αυτή την χρονική περίοδο συμμετείχε προσκεκλημένη σε χορωδιακά φεστιβάλ του Δήμου Περάματος , του φιλοπρόοδου ομίλου Υμηττού και ετοιμάζεται 2 Μαρτίου 2024 να ταξιδέψει στην Τρίπολη Αρκαδίας προσκεκλημένη του Δήμου Τριπόλεως σε πανελλαδικό χορωδιακό φεστιβάλ τιμώντας την μνήμη του Αρκάδα στιχουργού Νίκου Γκάτσου,θα μας κρατήσει συντροφιά με υπέροχα χορωδιακά τραγούδια από τα Επτάνησα και γενικότερα την Ελλάδα μας. Μαέστρος της είναι ο καθηγητής μουσικής κ. Ματθαίος Λεγάκης στο πιάνο συνοδεύει κάθε φορά την χορωδία μας η κ. Ιωάννα Τρίγκα και υπεύθυνοι ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος και οι κ.Φλαμιάτου και Χατζηπάντου
- Το χορευτικό μας μέχρι και σήμερα όλα αυτά τα χρόνια όπου ήθελε παραστεί με την ποιότητα που διαθέτει έχει εκπροσωπήσει επάξια τον Σύλλογο και τις ιδιαίτερες πατρίδες μας τα Επτάνησα , κάθε χρονιά μέσα από τους παραδοσιακούς χορούς, μας ταξιδεύει σε διαφορετικό Ιονιοπελαγίτικο νησί αλλά κα άλλες περιοχές της πατρίδας μας. Αυτή την χρονική περίοδο θα μας ταξιδέψει στην όμορφη Ζάκυνθο και όπως σε κάθε γιορτινή μας εκδήλωση και σε νομούς της Βορείου Ελλάδας αυτή την φορά στην Αριδαία του Νομού Πέλλας .
Χοροδιδάσκαλος όλα τα χρόνια παραμένει ο κ. Γιάννης Γκούλτας και υπεύθυνες η κ. Γαστεράτου η κ. Χατζηπάντου.
Σας περιμένουμε φίλες και φίλοι να γιορτάσουμε μαζί την καινούργια χρονιά, να κόψουμε την πίτα μας, να ανταλλάξουμε ευχές, και να χειροκροτήσουμε την πολιτιστική ποιότητα των τμημάτων του Συλλόγου μας .
Η παρουσία όλων σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο μας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ