Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου μας.




Με απόλυτη επιτυχία μέσα σε ένα πολιτισμένο και εποικοδομητικό κλίμα διοίκησης μελών και παριστάμενων φίλων του Συλλόγου ,πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον εσωτερικό του κανονισμό η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.

.

Με πρόεδρο στην έδρα τον δικηγόρο μέλος του Συλλόγου κ. Σπύρο Θειακό και Γραμματέα το μέλος κ. Δημήτρη Κατσαρό να εκλέγονται ομόφωνα από τους παρισταμένους ,  ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος με απόλυτη σαφήνεια εξέθεσε τα πεπραγμένα να της διοίκησης ,και η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου τα οικονομικά δεδομένα.. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου λαβόντα τον λόγο ενημέρωσαν  τους παρισταμένους για τον τρόπο λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου ,τον ετήσιο προγραμματισμό και την διαχείριση που επιτελείται.

Από την ελεγκτική επιτροπή και το μέλος της κ. Αριστέα Μπάστα αναγνώσθηκαν στο σώμα τα αποτελέσματα ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στα οικονομικά του Συλλόγου  από την εν λόγω επιτροπή τα οποία  και κατέθεσε εγγράφως στο προεδρείο της ΓΣ. προς ψήφιση .

Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση των μελών έκανε αποδεκτά τα μέχρις και σήμερα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου.

 Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος για την  επόμενη ημέρα του Συλλόγου  ,τον τρόπο δράσης ,κατατέθηκαν προτάσεις, και υπήρξε  ανταλλαγή απόψεων της διοίκησης με τα παριστάμενα μέλη.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα παριστάμενα μέλη και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου μας.