Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Aνακοίνωση





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Φίλες και φίλοι

Όπως οι περισσότεροι  γνωρίζετε ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου  συμμετείχε αυτή την χρονική περίοδο με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου  για πρώτη φορά στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γαλατσίου την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 ώρα 17.45

στο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο του Δήμου( Κυμοθόης-Φαύνου-Παπαφλέσσα) με  ζωντανή μουσική (τρεις μουσικούς) με καντάδες από τα Επτάνησα και την παλιά Αθήνα την συμμετοχή 16 χορευτών με παραδοσιακές Επτανησιακές στολές και παραδοσιακά εδέσματα που φέραμε για όλους εσάς από τα Επτάνησα όπως την παραδοσιακή Λευκαδίτικη λαδόπιτα τις μάντολες από την Κεφαλλονιά  το  μαντολάτο από την  Ζάκυνθο και το παραδοσιακό Κερκυραϊκό λικέρ κουμ κουάτ. Δυστυχώς σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ που ισχύει από την περασμένη Παρασκευή 24-12-21 σχετική με μέτρα ενάντια στην γνωστή πανδημία  ακυρώνονται όλες οι δημόσιες ψυχαγωγικές εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και των εορτών που είχαν προγραμματίσει οι Δήμοι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου του οποίου την εορταστική εκδήλωση που είχε προγραμματίσει επηρεάζει  άμεσα η εν λόγω απόφαση ,θα ευρίσκεται την προγραμματισμένη ημέρα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 17.45 στο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο του Δήμου Γαλατσίου όπου θα σας προσφέρει παραδοσιακά Επτανησιακά εδέσματα όλα όσα έχουν προγραμματιστεί .Από τα μεγάφωνα του θεματικού πάρκου  θα ακούγεται παραδοσιακή Επτανησιακή μουσική καντάδες και χοροί. Ζωντανή ορχήστρα λόγω των κείμενων απαγορεύσεων δεν θα υπάρξει όπως και το χορευτικό μας δεν θα παραστεί  με τις τοπικές ενδυμασίες.                                                                                                               

 Σκληρό και αναπάντεχο το μέτρο για τον Σύλλογο Επτανησίων  που φιλοδοξούσε να εντυπωσιάσει και αυτή την φορά με το εορταστικό του πρόγραμμα με όσα πρωτότυπα όπως σε κάθε του εκδήλωση είχε σχεδιάσει να σας παρουσιάσει το διοικητικό του συμβούλιο. Όμως προέχει ο  σεβασμός στην έννομη τάξη, την υγεία και την ζωή όλων μας.

Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου σας προσκαλεί την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 ώρα 18.00 στο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο του Δήμου Γαλατσίου (Κυμοθόης-Φαύνου-Παπαφλέσσα), να σας προσφέρει στο περίπτερο του, παραδοσιακά εδέσματα που έφερε για όλους εσάς από τα Επτάνησα όπως την παραδοσιακή Λευκαδίτικη λαδόπιτα ,τις μάντολες από την Κεφαλονιά , το  μαντολάτο από την  Ζάκυνθο, και να σας κεράσει το υπέροχο λικέρ της Κέρκυρας το παραδοσιακό Κούμ Κουάτ, συντροφιά  με καντάδες και μουσική από τα Επτάνησα ,τηρώντας όπως πάντα τα θεσμοθετημένα από την πολιτεία μέτρα προστασίας για την ζωή και την υγεία όλων μας. 

Η προσέλευση σας αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο μας,

Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές για μια καλύτερη για όλο τον κόσμο χρονιά.,

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο