Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Καλό ταξίδι κ. Μοσχονά


 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου αποχαιρετά την Επτανήσια φιλόλογο ενεργό μέλος του Συλλόγου  Αικατερίνη Μοσχονά.

Η  Αικατερίνη Μοσχονά έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών με βεβαρυμμένη υγεία μετά από πολυήμερη  μάχη σε νοσοκομείο της Αττικής’

Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας .

Παρίστατο ανελλιπώς (τα τελευταία χρόνια υποβασταζόμενη) σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις (στις οποίες πάντα έπαιρνε τον λόγο με τοποθετήσεις ιδιαίτερα εντυπωσιακές), στις γιορτινές εκδηλώσεις αρχές κάθε νέας χρονιάς , και στα αφιερώματα του Συλλόγου μας σε ποιητές και λογοτέχνες. Καλοσυνάτη ,χαμογελαστή χαιρόταν ιδιαίτερα κάθε φορά που ο Σύλλογος της, ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου επικοινωνούσε μαζί της.

Η κηδεία της  σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρα 11:30 στο Β’ Νεκροταφείο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει στους οικείους της τα θερμά του συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι κ, Μοσχονά. Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου θα σας θυμάται πάντα με αγάπη. Το χαμόγελο σας , η στήριξη που του  παρείχατε και οι υπέροχες τοποθετήσεις σας στις Γενικές του Συνελεύσεις, θα τον συντροφεύουν σε κάθε του βήμα.



https://youtu.be/yW0zRhtB_K4