Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου αναστέλλει την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του, και συνεχίζει την αναστολή των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων λόγω πανδημίας


       Φίλες και φίλοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου  Επτανησίων Γαλατσίου σε συνέχεια των ενημερώσεων του σχετικά με τον προγραμματισμό των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων , την λειτουργία των τμημάτων  του  ,και γενικότερα των διοικητικών του υποχρεώσεων σας  γνωρίζει   ότι 

συνεχίζει  να παρακολουθεί  ως διοίκηση με έντονο προβληματισμό και αγωνία την πανδημία από το  Covid-19 που μαστίζει την πατρίδα μας  και την αναγκαστική απραξία στην οποία έχουν περιέλθει μεταξύ των άλλων και οι φορείς του πολιτισμού πανελλαδικά.

 Κρίνοντας ότι, ότι υπεράνω Συλλόγων και πολιτισμού προέχει η υγεία και η ζωή των μελών και φίλων μας,  η διοίκηση του Επτανησιακού Συλλόγου ομόφωνα αποφάσισε:

1. O Σύλλογος μας να συνεχίσει την προσωρινή αναστολή των μαθημάτων  του χορευτικού τμήματος και της χορωδίας  για καθαρά  προληπτικούς λόγους  όπως και κάθε άλλη πολιτιστική  του δραστηριότητα.

. Η επανέναρξη των μαθημάτων στα δύο τμήματα του Συλλόγου, και γενικότερα κάθε πολιτιστική του δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί όταν οι συνθήκες επαναλειτουργίας από τον Covid19 καταστούν ασφαλείς για την δημόσια υγεία και την ζωή όλων μας.

2.Η ετήσια τακτική γενική μας συνέλευση το ανώτατο όργανο του Συλλόγου μας,η δική σας φωνή, δεκατέσσερα  συνεχόμενα χρόνια με απόλυτη συνέπεια και τον οφειλόμενο σεβασμό προς όλους εσάς αλλά και στον εσωτερικό μας κανονισμό πραγματοποιείτο πάντα το δεύτερο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου.

Δυστυχώς αυτή την χρονική περίοδο και για πρώτη φορά από ιδρύσεως του Συλλόγου, οι διαμορφωθείσες επικίνδυνες για την δημόσια υγεία  συνθήκες μας υπαγορεύουν την αναστολή της σύμφωνα και με την ισχύουσα για την πανδημία  νομοθεσία για έξη μήνες,  και  θα πραγματοποιηθεί εφόσον οι επικρατούσες την εποχή εκείνη συνθήκες μας  το επιτρέψουν.

 

. Εμείς ως διοίκηση έχουμε ήδη προβεί στις οφειλόμενες ενέργειες και αναμένουμε τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν. Υπάρχει  συνεργασία με τον Δήμο για την ενδεικνυόμενη επίλυση του προβλήματος της στέγασης των τμημάτων μας. Διαρκής επικοινωνία όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν υπάρχει με τους υπεύθυνους ,τα μέλη των τμημάτων και τον χοροδιδάσκαλο ,με τους οποίους σε τακτά χρονικά διαστήματα ανταλλάσουμε απόψεις και εκτιμήσεις για τις συνθήκες που επικρατούν.

. Φίλες και φίλοι.Δεν θα προβούμε σε ημίμετρα εντυπωσιασμού παραβλέποντας τα του νόμου και γενικότερα θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή των μελών και φίλων Προέχει η υγεία η ζωή και ο σεβασμός που οφείλουμε στον συνάνθρωπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου  παρακολουθεί με αγωνία την πορεία της πανδημίας  και  δεν παύει να σχεδιάζει να προγραμματίζει και  να ονειρεύεται για  την επόμενη ακριβώς ημέρα όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο Σύλλογος μας  να  βρεθεί όπως πάντα στην πρώτη γραμμή του ποιοτικού πολιτισμού.

Φίλες και φίλοι δεν σας ξεχάσαμε. Όλοι μαζί με μεράκι και πολύ δουλειά ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη του ποιοτικού πολιτισμού και δώσαμε χρώμα στην δύσκολη καθημερινότητα μας. Οφείλουμε πολλά σε όλους εσάς που  στηρίζατε με αγάπη και σεβασμό κάθε μας προσπάθεια. Ας οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή αυτές τις δύσκολες  ώρες και νικητές να συνεχίσουμε χέρι χέρι να προσφέρουμε στην κοινωνία και τον  πολιτισμό.

Οι πραγματικοί πολιτιστικοί  Σύλλογοι, οι πρωτεργάτες του πολιτισμού και της καθημερινότητας του πολίτη ,όλοι  όσοι  πασχίζουν και  αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια και σεβασμό για την κοινωνία και τον ποιοτικό πολιτισμό, υπήρχαν υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν περισσότερο δυνατοί και αποφασιστικοί.

Γαλάτσι Νοέμβριος 2020

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο