Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Έφυγε από την ζωή ο Επτανήσιος Βασίλης Αποστολίδης από τους πρωτεργάτες ίδρυσης του Συλλόγου μας
Έφυγε από την ζωή  ο  Επτανήσιος Βασίλης Αποστολίδης με καταγωγή από τους Παξούς. Υπήρξε  από τους πρωτεργάτες ίδρυσης  του Συλλόγου μας,(ΕΔΩ) μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και του πρώτου διοικητικού συμβουλίου,και δημιουργός του τότε πάρκου των Επτανησίων με δεκάδες υιοθετημένα δένδρα .Συνέβαλε τα μέγιστα στην μετέπειτα πορεία του .
Δική του επινόηση και το σημερινό λογότυπο του Συλλόγου μας. Εργατικός ,οξυδερκής, οργανωτικός ,με αγάπη για τον πολιτισμό και την καθημερινότητα του πολίτη ,υπήρξε  βασικός συντελεστής της πρώτης πολιτιστικής  εκδήλωσης του Συλλόγου Επτανησίων αφιερωμένη στην Ενωση της Επτανήσου με την Ελλάδα.


Διετέλεσε επί 21 χρόνια Διευθυντής και Εκδότης της εφημερίδας "ΗΧΩ" του Γαλατσίου, Λαμπρινής, Κυπριάδου.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 14.00΄στον Άγιο Αντώνιο (Λ. Ηρακλείου 104 έναντι Β΄ Νεκροταφείου Αθηνών) Άνω Πατήσια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου εκφράζει  θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.