Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Γιορτινή εκδήλωση του Συλλόγου μας - κοπή πίτας .ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ





Φίλες και φίλοι
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Επτανησίων του Δήμου Γαλατσίου από της ιδρύσεως του μέχρις και σήμερα συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια να υποδέχεται την καινούργια χρονιά με μια μεγάλη γιορτινή ποιοτική εκδήλωση τις πρώτες ημέρες της καινούργιας χρονιάς.

Το πρόγραμμα του Συλλόγου μας και λόγω των ημερών είναι γιορτινό αλλά ποιοτικό και ιδιαίτερα προσεγμένο σε προγραμματισμό και φυσικά περιεχόμενο. Έχουμε παρουσιάσει μέχρις και σήμερα τις χορωδίες το Χαμόγελο του παιδιού , την παιδική Επτανησιακή ομάδα,την χορωδία των Παξινών,την χορωδία των οδοντιάτρων Αττικής, την χορωδία Απόλλων της Σαλαμίνας ,την χορωδία των Κεφαλλήνιων του Πειραιά, και την τελευταία τριετία ανελλιπώς την δική μας τετράφωνη μικτή χορωδία. Έχoυν μετάσχει σε αυτές τις εκδηλώσεις με μουσικό πρόγραμμα οι κανταδόροι αδελφοί Καραβιώτη και η Λαμπρινή Γιώτη με με Γιώργο Τσιμπουξή με έντεχνα λαϊκά τραγούδια.Έχουμε παρουσιάσει την θεατρική ομάδα του δήμου αρκετά και συνεχόμενα χρόνια με μονόπρακτες ιστορίες από τα Επτάνησα.Έχουμε κάνει εκτενή αναφορά στις ιδιαιτερές μας πατρίδες τα Επτάνησα με περιγραφές και προβολές video.Παρουσιάζουμε ανελλιπώς το χορευτικό του Συλλόγου μας με χορούς από τις ιδιαίτερες πατρίδες μας τα Επτάνησα και άλλες περιοχές της Ελλάδας. 
Κόβουμε την πίτα μας και προσφέρουμε εδέσματα όπως κουραμπιέδες – μελομακάρονα και ποτά της εποχής.
Κοντά μας κάθε φορά οι Επτανήσιοι της περιοχής οι πολλοί φίλοι μας και οι επώνυμοι προσκεκλημένοι Επτανήσιοι( και οχι μόνο ).

Γι αυτή την χρονιά έχουμε προγραμματίσει με ελεύθερη είσοδο την γιορτινή μας εκδήλωση το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 το βράδυ ώρα 19.00 στο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης ( Αρχιμήδους και Ιπποκράτους ) στην αίθουσα Θάνος Κωτσόπουλος .( Βλέπε χάρτη ΕΔΩ)
- Η τετράφωνη μικτή χορωδία του Συλλόγου μας υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Λαζαρίδη θα τραγουδήσει Επτανησιακά και έντεχνα τραγούδια.

- Το χορευτικό του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς από τα Επτάνησα (Κεφαλλονιά ), και τον Πόντο. 
- Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου.

Φίλες και φίλοι όπως κάθε χρονιά σας περιμένουμε .Θεωρούμε τιμή την παρουσία όλων σας Επτανησίων και φίλων στην γιορτινή μας εκδήλωση.
Δικό μας χρέος να σας προσφέρουμε για την στήριξη που μας παρέχετε ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια, μια εκδήλωση με ποιοτικό πρόγραμμα άρτια οργανωμένη. Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές και να υποδεχθούμε την καινούργια χρονιά με την ευχή και την ελπίδα για κάτι καλύτερο σε όλους εμάς και τις οικογένειες μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Περισσότερα ΕΔΩ