Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου σας προσκαλεί στην γιορτινή του εκδήλωση το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα Θ.ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο Δημαρχείο της πόλης

Φίλες και φίλοι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Επτανησίων του Δήμου Γαλατσίου από της ιδρύσεως του μέχρις και σήμερα συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια να υποδέχεται την καινούργια χρονιά με μια μεγάλη γιορτινή ποιοτική εκδήλωση τις πρώτες ημέρες της καινούργιας χρονιάς.


Το πρόγραμμα και λόγω των ημερών είναι γιορτινό και ιδιαίτερα προσεγμένο σε προγραμματισμό και φυσικά περιεχόμενο. Κόβουμε την πίτα μας και προσφέρουμε εδέσματα όπως κουραμπιέδες – μελομακάρονα και ποτά της εποχής.



Κοντά μας κάθε φορά οι Επτανήσιοι της περιοχής οι πολλοί φίλοι μας και οι επώνυμοι προσκεκλημένοι Επτανήσιοι( και οχι μόνο ).



Γι αυτή την χρονιά έχουμε προγραμματίσει με ελεύθερη είσοδο την γιορτινή μας εκδήλωση το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 το βράδυ ώρα 19.00 σο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης ( Αρχιμήδους και Ιπποκράτους ) στην αίθουσα Θάνος Κωτσόπουλος .

Χάρτης της περιοχής ΕΔΩ


Φωτογραφία του χρήστη Τετράφωνη Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου.










Θα παρακολουθήσετε:
- Την τετράφωνη μικτή χορωδία του Συλλόγου μας υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Λαζαρίδη να ερμηνεύει έντεχνα και Επτανησιακά τραγούδια.

Φωτογραφία του χρήστη Τετράφωνη Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου.
- Το χορευτικό του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα να παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς από τα Επτάνησα, την Νάουσα και την Βέροια. 

Φωτογραφία του χρήστη Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων  Γαλατσίου.
- Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζαβιτσάνο όπου θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου.
Φωτογραφία του χρήστη Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων  Γαλατσίου.
Φίλες και φίλοι όπως κάθε χρονιά σας περιμένουμε .Θεωρούμε τιμή την παρουσία όλων σας Επτανησίων και φίλων στην γιορτινή μας εκδήλωση.
 Χρέος μας  για την στήριξη που μας παρέχετε ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια,
να σας προσφέρουμε μια εκδήλωση με ποιοτικό πρόγραμμα και άρτια οργανωμένη. 

Περισσότερα ΕΔΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ