Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Μήνυμα ενότητας και προσφαράς στον ποιοτικό πολιτισμό και την κοινωνία ,έστειλε σε Επτανήσιους και φίλους η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.Νέο ΔΣ( φώτο-video)



Σε μια πραγματικά Επτανησιακή πολιτισμένη ατμόσφαιρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαλατσίου ο τοπικός Σύλλογος πραγματοποίησε την ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση  με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες πολιτισμένους  και επικοδομιτικούς διαλόγους  θέσεις  και αποφάσεις, και εξέλεξε τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου για την επόμενη διετία.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης  ομόφωνα εξελέγη η δικηγόρος κ. Ευτυχία Γεωργάτου με γραμματέα την κ. Ευαγγελία Ζαβιτσάνου.
Τον απολογισμό δράσης του απερχόμενου διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος κάνοντας και γενικότερη αναδρομή στην πορεία του Συλλόγου ,τους άξονες δράσης, την ογρανωσή του ,την οικονομική του σταθερότητα, και την γενικότερη προσφορά του στην κοινωνία και τον ποιοτικό πολιτισμό
…..Τίποτε δεν μας χαρίστηκε στην μέχρις και σήμερα πορεία μας….είπε μεταξύ των άλλων ο κ. Ζαβιτσάνος .Δουλέψαμε σκληρά  με αξιοπρέπεια ήθος, άψογες δημοκρατικές διαδικασίες και σεβασμό σε μέλη φίλους και θεσμούς, και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στον πραγματικό ποιοτικό πολιτισμό. 
Έχω πει πολλές φορές και ας μου επιτρέψετε να το επαναλάβω συνέχισε..ένας Σύλλογος θεωρείται μεγάλος όχι αναγκαστικά από αθρόες παρουσίες, αλλά από την  οργάνωση του σε όλους τους τομείς , την προσφορά του στον ποιοτικό πολιτισμό και την κοινωνία, την πειθαρχία, την διοικητική σταθερότητα, τον άρτιο προγραμματισμό ,τις δημοκρατικές διαδικασίες, και τον σεβασμό σε μέλη  φίλους και θεσμούς.
Και εμείς Κυρίες και κύριοι φίλοι Συμπατριώτες σε πείσμα όλων όσων δεν το αποδέχονται για τους δικούς τους λόγους, ας μου επιτρέψετε περήφανα να φωνάξω είμαστε ένας μεγάλος ποιοτικός Επτανησιακός πολιτιστικός φορέας.
Και ολοκλήρωσε τον απολογισμό του με μια ευχή :
Αυτός ο Σύλλογος ας μην χαθεί!!!!!Ας συνεχίσει να προσφέρει αυτά που γνωρίζει και μπορεί… Και είναι πολλά!!!!!! Ας συνεχίσει να αποτελεί ζωντανό παράδειγμα  δημιουργικότητας, ήθους και πολιτισμού, τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση και τους αιρετούς της ,και την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, όσο και σε πολλούς από τους  φορείς του πολιτισμού .Και όλοι εμείς οι Επτανήσιοι και πολλοί περισσότεροι που σήμερα δεν είναι κοντά μας,με πολλούς και αξιόλογους φίλους οφείλουμε και πρέπει να τον στηρίξουμε .Καλή τύχη και καλή δύναμη στην νέα διοίκηση του Συλλόγου μας .Κυρίες και κύριοι κάθε καλό σε εσάς και τις οικογένειες σας. Σας ευχαριστώ.
Ακολούθησε αναλυτικός οικονομικός απολογισμός από την Ταμία κ. Γαστεράτου Κατερίνα και αναγνώσθηκε η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής από τον προεδρό της κ. Δημήτρη Κακλαμάνη.
Για τα οικονομικά του Συλλόγου ο πρόεδρος στον εκτενή απολογισμό του είπε μεταξύ των άλλων:
……. Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τις επιλογές της διοίκησης στην ευαίσθητη αυτή θέση  της διαχείρισης των οικονομικών την οποία μέχρις και σήμερα  κατείχαν αξιόλογοι συνεργάτες οι κ. Κονδύλης παλιότερα ,ο κ. Μπάστας στην συνέχεια, και η κ. Γαστεράτου την τελευταία διετία. Άψογη συνεργασία με την διοίκηση και απόλυτη διαφάνεια. Διαρκής γραπτή  αναλυτική ενημέρωση και διάλογος. Όμως βασικός παράγοντας ο πολύ καλός οικονομικός προγραμματισμός της χρονιάς που συνηθίζεται κάθε Σεπτέμβρη. Αποτέλεσμα όλης αυτής της δουλειάς δίχως την ελάχιστη έστω οικονομική επιχορήγηση από την τοπική αυτοδιοίκηση  και για συγκεκριμένους λόγους, δίχως να υπάρχει ιδιαίτερη είσπραξη από συνδρομές μελών ικανές να καλύψουν τρέχοντα έξοδα, δίχως να καταφεύγουμε σε οικονομικές αλχημείες που υποβαθμίζουν τον πολιτισμό και μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, δίχως το ελάχιστο έστω κέρδος από τα τμήματα του Συλλόγου το χορευτικό και την χορωδία μας, αλλά  μόνο μέσα από εκδρομές κατ ελάχιστο έστω η την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου μας στον ετήσιο χορό καλύπτουμε με αξιοπρέπεια τα λειτουργικά μας έξοδα και όχι μόνο.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου με αναφορές τους στην πορεία και τα πεπραγμένα του Συλλόγου αλλά και τα παριστάμενα μέλη με σχόλια και εποικοδομητικές προτάσεις.
Ομόφωνα εγέννετο αποδεκτός ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
Στην συνέχεια η πρόεδρος της ΓΣ ανάγνωσε το ψηφοδέλτιο και παρουσίασε τους υποψηφίους οι οποίοι και έλαβαν τον λόγο.
Εγέννετο εκλογή της εφορευτικής επιτροπής με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Μπάστα ,Γραμματέα την κ.Παπακυπαρίου Ελπίδα και μέλος την κ. Σιδηροπούλου Σοφία.
Απόλυτη τάξη κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας και ενωτικό κλήμα.

Για την Εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι :

ΘΕΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ



ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ





----------------------------

ΜΠΑΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΑ


 Οι 7 πρώτοι επιτυχόντες για το νέο ΔΣ του Συλλόγου  με εντολή σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του πλειονοψηφήσαντος κ. ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ τις βραδινές ώρες της επομένης συγκροτήθηκαν σε σώμα .

  H σύνθεση του νέου ΔΣ του Συλλόγου για την προσεχή διετία έχει ως ακολούθως :

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου 
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ




Αντιπρόεδρος    ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ




Γενική Γραμματέας ΓΡΑΙΚΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ



Ταμίας ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ



Έφορος ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ



Αναπληρωτής Ταμίας ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ



Αναπληρωτής Γενική Γραμματέας  ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ ΑΝΝΑ



Το ερχόμενο Σάββατο 18-11-2017 συνεδριάζει εκ νέου το νέο ΔΣ του Συλλόγου όπου και θα γίνει σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό παράδοση από το απερχόμενο διοικητικό Συμβούλιο  και κατανομή αρμοδιοτήτων στις προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συλλόγου.
Καλή συνέχεια στο νεοεκλεγέν ΔΣ στην δημιουργική πορεία την κοινωνική και πολιτιστική προσφορά του Συλλόγου .


φωτογραφίες




video