Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου σας προσκαλεί στην γιορτινή του εκδήλωση – κοπή πίτας το Σάββατο 11Ιανουαρίου 2020.Ώρα 19.15


                                 Φίλες και φίλοι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου και αυτή την χρονιά όπως το συνηθίζει δώδεκα και πλέον χρόνια, υποδέχεται την καινούργια χρονιά με μια γιορτινή ποιοτική εκδήλωση ανάλογη του κλίματος των ημερών, με ευχές γιορτινά εδέσματα ,κοπή της παραδοσιακής πίτας , χορούς και τραγούδι.
Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 19.15 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους και Ιπποκράτους).

Μεγάλοι συντελεστές στην γιορτινή εκδήλωση του Συλλόγου μας, τα τμήματα του .

Η τετράφωνη μικτή χορωδία του ,και το το χορευτικό. Μέσα από την πολύ καλή δουλειά και την φιλότιμη συλλογική προσπάθεια δασκάλων υπευθύνων και μελών που τα απαρτίζουν θα παρουσιάσουν χορωδιακές μελωδίες και παραδοσιακούς χορούς αντίστοιχα.
- Η χορωδία , πέντε και πλέον χρόνια ,μας συντροφεύει με υπέροχα χορωδιακά τραγούδια από τα Επτάνησα και γενικότερα την Ελλάδα μας. Μαέστρος της είναι ο κ. Αλέξανδρος Φαρής και υπεύθυνος ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος.
- Το χορευτικό , κάθε χρονιά μέσα από τους παραδοσιακούς χορούς, μας ταξιδεύει σε διαφορετικό Ιονιοπελαγίτικο νησί αλλά κα άλλες περιοχές της πατρίδας μας. Αυτή την χρονιά θα μας ταξιδέψει στο νησί των ποιητών την όμορφη Λευκάδα αλλά και την Σιάτιστα Κοζάνης. Χοροδιδάσκαλος όλα τα χρόνια παραμένει ο κ. Γιάννης Γκούλτας και υπεύθυνοι η κ. Γαστεράτου Αικ. η κ. Βουτσινά Πινελ. και ο κ. Ζαβιτσάνος Ιωάν.

Προσκεκλημένοι μας όλοι εσείς Επτανήσιοι και φίλοι που στηρίζετε κάθε μας προσπάθεια για προσφορά στην κοινωνία και στον ποιοτικό πολιτισμό.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την καινούργια χρονιά, να κόψουμε την πίτα μας, να ανταλλάξουμε ευχές, και να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των χορωδών και χορευτών του Συλλόγου μας.
Η παρουσία όλων σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ