Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου




Την Κυριακή 11Νοεμβρίου 2018  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης πραγματοποίησε την ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση σύμφωνα και με τον εσωτερικό του κανονισμό.
Παρόντες όλοι όσοι από την πρώτη ημέρας ίδρυσης του Συλλόγου είναι κοντά του και τον στηρίζουν σε κάθε του προσπάθεια .Παρόντες όλοι όσοι σέβονται την προσπάθεια που γίνεται για προσφορά στον ποιοτικό πολιτισμό και την κοινωνία.
Στην  έδρα και στην θέση της προέδρου της Γενικής Συνέλευσης με ομόφωνη απόφαση του σώματος η κ. Ευτυχία Γεωργάτου με γραμματέα τον κ. Γιάννη Γκούλτα.
Πρώτος έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γιάννης Ζαβιτάνος  με εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου. Μια χρονιά γεμάτη με προσφορά του Συλλόγου στην κοινωνία την παράδοση και τον πολιτισμό μας. Αθόρυβα και δημιουργικά, με όραμα πρόγραμμα με σεβασμό στην ιστορία και τις πολιτιστικές του παρακαταθήκες ,με αργά και  σταθερά βήματα  απόμακρα από  εντυπωσιακές ανούσιες πολιτικάντηκες κινήσεις και οικονομικές αλχημίες ,προσέφερε τα μέγιστα στην κοινωνία και τον πολιτισμό .Ακολούθησε η ανάγνωση έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής από τον πρόεδρο της κ. Σπύρο Θειακό και  εκτενή οικονομική ενημέρωση του σώματος από την ταμία κ. Γαστεράτου.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις όλων των μελών του ΔΣ για τα πεπραγμένα,  αλλά και ,επισημάνσεις και γενικότερα εποικοδομητικός διάλογος από τους παριστάμενους Επτανήσιους. Ομόφωνα εγένετο αποδεκτά και υπερψηφίστηκαν  τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Τον διοικητικό απολογισμό τα αποτελέσματα ελέγχου της ελεγκτικής επιτροπής και τις τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καταγεγραμμένες μέσα από video που ακολουθούν.
Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του και παρέστησαν εποικοδομητικά με θέσεις και επισημάνσεις στην ετήσια τακτική του γενική συνέλευση το πρωινό της Κυριακής 11Νοεμβρίου 2018.
Υπόσχεση της διοίκησης του Συλλόγου σε όλους αυτούς και όλους όσους δεν προσήλθαν, ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας   να κρατήσουμε ζωντανή την παράδοση ,και γενικότερα τον πολιτισμό μας.