Κυλιόμενο κείμενο

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζουμε ότι: - Tο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου πραγματοποιεί μαθήματα παραδοσιακών χορών από τα Επτάνησα και όλη την Ελλάδα.Υπεύθυνες του τμήματος η ταμίας του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γαστεράτου και η Γενική Γραμματέαςκ.Μαρία Χατζηπάντου . Τηλέφωνα επικοινωνίας 6942938282 -6938634833------ Η Χορωδία μας πραγματοποιεί μαθήματα χορωδιακού τραγουδιού με μαέστρο τον κ. Ματθαίο Λεγάκη κάθε Παρασκευή 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου.Υπεύθυνοι της χορωδίας ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γιάννης Ζαβιτσάνος η Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χατζηπάντου με το μέλος του Δ.Σ κ.Σοφία Φλαμιάτου.Ταμίας της χορωδίας η χορωδός κ. Άννα Γούναρη. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6973543120- 6944231529-6938634833.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Εντυπωσιακή υπήρξε η παρουσία του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας στους Δήμους Γαλατσίου και Αγίας Παρασκευής





Εντυπωσιακή υπήρξε η παρουσία του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας το διήμερο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στους Δήμους Γαλατσίου και Αγίας Παρασκευής



Το χορευτικό του Συλλόγου μας και αυτό το διήμερο εκπροσώπησε επάξια τον Σύλλογο μας με την υπέροχη παρουσία του ,αποτέλεσμα της της πολύ καλής προσπάθειας του χοροδιδάσκαλου κ. Γιάννη Γκούλτα,των υπευθύνων του τμήματος κ.Φλαμιάτου,Γαστεράτου,Γραικούσης , των χορευτών μας,  και της άψογης συνεργασίας με το ΔΣ του Συλλόγου.

- Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο θεατράκι του Άλσους Βείκου στο Γαλάτσι στα πλαίσια των Καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γαλατσίου παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς των Κυθήρων παρουσία του Δημάρχου της πόληςκ.Γιώργου Μαρκόπουλου της προέδρου του πολιτιστικού οργανισμού κ. Μανδηλαρά  , του αντιδημάρχου κ. Δερεδίνη των δημοτικών συμβούλων κ. Μαγκανάρη και Ζώμπου, εκπροσώπων φορέων ,μελών και φίλων του Συλλόγου.
Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του κ. Κυριάκου Μπούρα και τα video είναι του κ. Γιάννη Ζαβιτσάνου.






VIDEO



                                                                

  
- Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 το χορευτικό του Συλλόγου μας στα πλαίσια του 1ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Αγίας Παρασκευής  στην κεντρική πλατεία του Δήμου, παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της Λευκάδας παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Σταθόπουλου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ( Επτανήσιος )κ. Γεράσιμου Αραβανή μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κατοίκων της πόλης και εκπροσώπων Επτανησιακών Σωματείων. Τιμητική πλακέτα παρέδωσε εκ μέρους του Συλλόγου Επτανησίων Αγίας Παρασκευής στον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Γιάννη Ζαβιτσάνο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής κ. Γεράσιμος Αραβανής. Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί το ΔΣ του Συλλόγου Επτανησίων Αγίας Παρασκευής και την προεδρό του κ. Κατερίνα Κοψιδά για την τιμητική πρόσκληση του χορευτικού μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην δύσκολη αποστολή τους προσφοράς  στον ποιοτικό πολιτισμό.
Οι φωτογραφίες και τα  video είναι του Γιάννη Ζαβιτσάνου





video