.Φίλες και φίλοι Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου σας περιμένει στα μαθήματα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου Χοροδιδάσκαλος είναι ο κ. Γιάννης Γκούλτας και υπεύθυνες η κ.Φλαμιάτου Σοφία, Γραικούση Γεωργία και Γαστεράτου Κατερίνα 6976197166 - 6942938282 - 6959642737----------Η Τετράφωνη μεικτή χορωδία του Συλλόγου μας σας περιμένει κάθε Παρασκευή ώρα 20.00 στα μαθήματα χορωδιακής μουσικής στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου. Μαέστρος είναι ο κ. Γιάννης Λαζαρίδης και υπεύθυνοι οι κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος, Διονύσιος Κορφιάτης και Σοφία Φλαμιάτου. 6973543120 -- 6944720801- - 6976197166 .

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου ενισχύει το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου


Απολογισμός Δράσεων ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου ΓαλατσίουΤο δίμηνο Μάιος – Ιούνιος 2018 πραγματοποιήθηκαν σειρά δράσεων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου που σαν αποτέλεσμα είχαν την συλλογή 8.500 περίπου συσκευασμένων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (κάθε είδους και αξίας), με τελικό καταναλωτή τους ωφελούμενους της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας.  
Αναλυτικότερα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από 10 διαφορετικές πηγές και συγκεκριμένα:

1.      Τη χορηγία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ελευθέριου Φραγκίσκου Κουνάνη μαζί με τους κ.κ. Λευτέρη Πιταρά (Το Άλλο Φαγητό), Ανδρέα Πιταρά (Mediton), Άγγελο Χριστοδούλου και Μαίρη Πουλάκη. Η ποσότητα της χορηγίας αυτής αντιπροσωπεύει το 50% περίπου των ειδών που συλλέχθηκαν το συγκεκριμένο δίμηνο.

2.      Τα σχολεία του Δήμου Γαλατσίου

§  1ο Δημοτικό Γαλατσίου
§  7ο  Δημοτικό Γαλατσίου
§  11ο Δημοτικό Γαλατσίου
§  12ο Δημοτικό Γαλατσίου
§  16ο Δημοτικό Γαλατσίου
§  2ο  Γυμνάσιο Γαλατσίου
§  3ο  Γυμνάσιο Γαλατσίου

3.      Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Γαλατσίου

§  Β’ ΚΑΠΗ
§  Γ’ ΚΑΠΗ
§  Δ’ ΚΑΠΗ

4.      Συλλόγους του Δήμου Γαλατσίου

§  Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου
§  Χορευτικό και Πολιτιστικό εργαστήρι «ΧΟΡΟΠΑΤΗΜΑΤΑ»
§  Λαογραφικός και Χορευτικός Όμιλος «ΝΟΣΤΟΣ»
§  Σύλλογος «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ»

5.      Τον 1ο ΑΤΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

6. Τη δωρεά που πραγματοποίησε το Γραφείο Πρωτοκόλλου  του Δήμου Γαλατσίου

7.   Τις ανεξάρτητες δωρεές από τους ιδιώτες/πολίτες

8. Τη δράση συλλογής τροφίμων που πραγματοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του ΕΣΠΑ στο σούπερ- μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» στην οδό Παπαφλέσσα 32-34 την Πέμπτη 3/5/2018 και Παρασκευή 4/5/2018.

9.Τη δράση συλλογής τροφίμων που πραγματοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του ΕΣΠΑ στο σούπερ- μάρκετ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» στην οδό Συρακουσών το Σάββατο 26 Μαΐου 2018.

10.Τη δράση συλλογής τροφίμων που πραγματοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του ΕΣΠΑ στον 1ο ΑΤΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
Ο Δήμος Γαλατσίου και η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου ευχαριστεί θερμά την αξιέπαινη προσπάθεια των συμπολιτών μας, που σε τέτοιους καιρούς που διανύουμε, στηρίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης μας.
Για αυτό το λόγο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι εξακολουθούμε και δεχόμαστε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως:

▪Γάλα                                                                     
▪Ρύζι                                                                      
▪ Αλάτι
▪Αλεύρι                                                                      
▪ Ελαιόλαδο
▪Πουρέ Πατάτας                                                                  
▪Ζυμαρικά                                                            
▪Τοματοπελτές                                                    
▪ Μαρμελάδα
▪ Όσπρια
▪ Ζάχαρη
▪ Κονσέρβες

καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00-17:00 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στον 1ο όροφο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, τηλ.:  210 2143321 - 213 2055321, email: koin.pantopoleio@galatsi.gr).
Πιστεύουμε ότι με τη στήριξή σας θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε συνθήκες ακραίας φτώχειας, όπου κάποιοι συνάνθρωποι μας πλήττονται.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα εκ των προτέρων.

http://www.galatsi.gov.gr/