.Φίλες και φίλοι Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου σας περιμένει στα μαθήματα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου Χοροδιδάσκαλος είναι ο κ. Γιάννης Γκούλτας και υπεύθυνες η κ.Φλαμιάτου Σοφία, Γραικούση Γεωργία και Γαστεράτου Κατερίνα 6976197166 - 6942938282 - 6959642737----------Η Τετράφωνη μεικτή χορωδία του Συλλόγου μας σας περιμένει κάθε Παρασκευή ώρα 20.00 στα μαθήματα χορωδιακής μουσικής στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου. Μαέστρος είναι ο κ. Γιάννης Λαζαρίδης και υπεύθυνοι οι κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος, Διονύσιος Κορφιάτης και Σοφία Φλαμιάτου. 6973543120 -- 6944720801- - 6976197166 .

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Ο Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου γλέντησε με ευχές για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ραντεβού για πολιτιστική προσφορά τον Σεπτέμβρη του 2018.( φωτο –video)
Φίλες και φίλοι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου ένδεκα και πλέον χρόνια  συνηθίζει κατά μήνα  Ιούνιο  στην τελευταία του συνεδρίαση της περιόδου Σεπτέμβριος – Ιούνιος να  αναλύει τα πεπραγμένα της περιόδου.
Να επικροτεί  τα θετικά, αλλά   να επισημαίνει και να αναλύει και τυχόν λάθη. Μέσα από την αυτοκριτική τον εποικοδομητικό διάλογο την επίλυση τυχόν προβλημάτων και  τον άρτιο προγραμματισμό της επόμενης ημέρας έχει την δυνατότητα να σκέπτεται θετικά και αισιόδοξα και να προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία και τον πολιτισμό. Και δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να αισθάνεται περήφανα αφού όλα αυτά τα χρόνια δίχως διοικητικά και οικονομικά προβλήματα προβάλλει σθεναρή αντίσταση στην γενικότερα επιχειρούμενη πολιτιστική κακοποίηση, σε  διοικητικές ανομίες σε πολιτικές τακτικές στην μάχη της τσίκνας και του οικονομικού αποπροσανατολισμού,αλλά  και γενικότερα σε διχαστικές κοινωνικές και πολιτιστικές γραμμές καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για πολιτιστική και κοινωνική προσφορά. Πολλά τα θετικά της περιόδου που διανύσαμε μέσα από δουλειά  και άψογο προγραμματισμό με εκδηλώσεις ποιοτικού πολιτισμού και σεβασμού στην παράδοση.Δική μας η προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα ανήκει  σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας τιμάτε με την παρουσία σας.


 Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου παρακάθισε σε δείπνο με μέλη των οικογενειών τους, παλιά μέλη του ΔΣ, μέλη του χορευτικού και της χορωδίας, αλλά και πολλούς καλούς φίλους , σε ταβέρνα της περιοχής.
 Όμορφο περιβάλλον,  πολλά χαμόγελα, υπέροχο φαγητό , τραγούδι  - χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης , και φυσικά  πολλές ευχές  για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και  νέο ραντεβού με τον πολιτισμό και την κοινωνία τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Έως τότε καλή ξεκούραση.

Φωτογραφίες -video : Γιάννης Ζαβιτσάνος
video